Epson is een toonaangevend merk op de markt van printers en heeft de afgelopen jaren verschillende innovaties en functies ontwikkeld om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. In dit blog kijken we naar de nieuwste technologieën en functies van Epson printers en waarom je er eentje zou moeten kopen. Van milieuvriendelijke oplossingen tot geavanceerde printmogelijkheden, de Epson printers bieden het allemaal.

 

Milieuvriendelijke oplossingen

Epson heeft een lange traditie van milieubewuste productie en ontwerp. De nieuwste printermodellen zijn dan ook voorzien van diverse energiebesparende functies. Zo zijn er enkele modellen die gebruik maken van een slimme energiebesparingsfunctie, waarbij de printer automatisch uitschakelt wanneer hij niet in gebruik is. Ook is het mogelijk om met de Epson printers dubbelzijdig te printen. Dit vermindert de hoeveelheid papier die nodig is en draagt bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk.

 

Verbeterde afdruktechnologie

Epson printers maken gebruik van diverse afdruktechnologieën die garant staan voor een hoge afdrukkwaliteit. De nieuwste modellen zijn voorzien van een PrecisionCore-printkop waarmee de afdrukkwaliteit zeer hoog is en op professioneel niveau kan concurreren. Deze printtechnologie maakt gebruik van een systeem van MicroTFP-printkoptechnologie, zodat er tot wel 800 nozzles per printkop beschikbaar zijn. Dit resulteert in een uiterst nauwkeurige afdruk met diepere zwarttinten en heldere kleuren.

 

Cloudprinting voor meer flexibiliteit

Cloudprinting is de laatste tijd steeds populairder geworden, aangezien deze functie het mogelijk maakt om vanaf elke locatie te printen. Met de nieuwste Epson printers kunt u op eenvoudige wijze vanaf uw smartphone, tablet of pc rechtstreeks printen vanuit de cloud. Verschillende modellen van Epson zijn compatibel met Google Cloud Print, zodat u uw Google Drive documenten en Gmail-berichten rechtstreeks naar uw Epson printer kunt sturen.

 

Draadloze connectiviteit

Het gebruik van WiFi is inmiddels de norm geworden, ook bij het printen. Met de nieuwste Epson printers is het dan ook eenvoudig om draadloos verbinding te maken. Verschillende modellen van Epson beschikken over WiFi-verbindingen, zodat gebruikers in staat zijn om rechtstreeks vanaf hun smartphone, tablet of pc te printen zonder dat ze een verbinding via USB-kabel nodig hebben.

 

Conclusie

Epson blijft zich ontwikkelen en innoveren om betere en geavanceerdere producten op de markt te brengen. De nieuwste technologieën en functies van Epson printers zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de gebruikers. De printers zijn milieuvriendelijk, bieden een uitstekende afdrukkwaliteit en zijn eenvoudig te gebruiken met WiFi, cloudprinting en andere handige functies. Deze nieuwste mogelijkheden geven de Epson printers een voorsprong op de concurrerende printers in de markt, en maken ze een slimme keuze voor zowel de thuisgebruiker als de professional.