Als liefhebber van voetbal moet je eens in je leven een buitenlandse voetbalwedstrijd hebben meegemaakt. Ga je op zoek naar voetbal tickets let dan wel op dat de prijzen per land erg kunnen verschillen van elkaar. Het ligt er natuurlijk eerst aan naar welke wedstrijd je precies wilt. Daarnaast heeft het land waar de wedstrijd zich afspeelt ook invloed op de ticket prijs. Kies je om naar een Engelse Premier League wedstrijd te gaan dan kun je extreem hoge prijzen verwachten. Een Nederlandse Eredivisie duel is een stuk goedkoper. Interesse in een PSG wedstrijd, koop nu PSG tickets.

 

De kosten van een voetbalticket per land

Zoals vermeld kun je in Engeland hoge ticket prijzen verwachten. Zo betaal je al snel voor je ticket 75 euro. In Spanje is dat 70 euro, Italië is het 69 euro, Nederland 40 euro, Frankrijk 37 euro, Portugal 32 euro en Duitsland 31 euro.

 

Let op dat je tickets boekt met stoelen naast elkaar

Heel veel mensen vergeten met voetbaltickets boeken dat de stoelen niet altijd naast elkaar zijn. Dit kan heel vervelend zijn als je met verschillende personen een wedstrijd gaat bekijken. Je wilt natuurlijk naast elkaar zitten. Het beste wat je kunt doen is om bij de website waar je de tickets gaat boeken kijkt naar de zitplaats garantie. Deze speciale zitplaats garantie betekent dat de aanbieder van de tickets rekening houdt dat je met je reisgenoten samen wilt zitten. Let hierbij op hoe groter de groep is hoe moeilijker het is om deze garantie aan te bieden. Staat de zitplaats garantie niet aangeven bij de aanbieder dan is het beste om contact op te nemen met het bedrijf of de club om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Helemaal niets regelen en zonder zorgen de wedstrijd bekijken?

Wil je met je voetbalwedstrijd helemaal niets regelen kies dan voor een verzorgde voetbalreis. Een verzorgde voetbalreis houdt in dat je het voetbalticket, het hotel en de vliegreis boekt. Hoe gemakkelijk is dat? Je neemt alle zorgen weg en je kunt je helemaal focussen op de voetbalwedstrijd. Het is een geweldige voetbalervaring en je hoeft zo min mogelijk moeite te doen. Uiteraard betaal je voor zo’n voetbalreis wel een stuk meer ten opzichte van alles zelf regelen. Het grootste voordeel van een verzorgde voetbalreis is dat je alleen maar je koffer hoeft te pakken en de reis gaat maken.