Als je een dagje op pad wil gaan, dan is Deventer een prachtige bestemming. Je kan een stuk langs de IJssel lopen en van het uitzicht genieten, of een stuk door de binnenstad lopen en de mooie winkelstraatjes of de Brink door te lopen. Maar uiteindelijk wil je toch even lekker op een terras zitten, even lekker iets eten in een restaurant in Deventer. Op dit blog vind je onze top 5 restaurants in Deventer!

1. El Popo – Mexicaans

El Popo is een restaurant in Deventer wat gespecialiseerd is in Mexicaans eten. Dus dan denk je direct aan taco’s, tortilla’s, nacho’s en burrito’s. Met het uitgebreide menu van El Popo heb je de mogelijkheid om de lekkerste Mexicaanse gerechten te bestellen tegen een betaalbare prijs. Mexicaans eten wordt normaal gesproken geassocieerd met veel vlees, maar El Popo bied ook vegentarische, veganistisch en glutenvrije maaltijden aan voor de liefhebbers. Dus mocht je interesse hebben in een Mexicaans restaurant in Deventer, ben ben je bij El Popo op het juiste adres. Met het prachtige uitzicht op de Brink en snelle service heb je voor €15 – €25 een heerlijke Mexicaanse maaltijd!

Check hier de website van El Popo.

 

2. Pura Vida – Caribisch

Pura Vida, oftewel “puur leven” is een restaurant in Deventer wat Caribisch eten als specialiteit heeft. Het restaurant is een gehele ervaring, tijdens je maaltijd is er ook entertainment in de vorm van live Caribische muziek. Als je na je lange dag in Deventer lekker wil ontspannen terwijl je van hoge kwaliteit eten geniet, dan is Pura Vida zeker aan te raden! Binnen het menu denk je aan maaltijden Filete de ternera, Peseto en Arroz con pollo guisado. Pura Vida is dus een perfecte keuze om lekker te relaxen bij een restaurant in Deventer na een dagje shoppen. In het gezellige winkelstraatje op de Grote Overstraat heb je voor €25 – €35 een geweldige ervaring en een heerlijke Caribische maaltijd!

Meer informatie over Pura Vida is terug te vinden op hun website.

 

3. Trinibra Sushibar – Japans

Sushi is in de afgelopen jaren heel trendy geworden. Trinaba Sushibar is in 2014 opgericht door Vanessa Pontes de Souza. De eigenaresse heeft Braziliaanse roots die ervoor hebben gezorgd dat er een exotische twist aan de traditionele sushi wordt gegeven. Dit restaurant in Deventer is net zoals Pura Vida gevestigd op de Grote Overstraat. Het menu bestaat echt exclusief uit heerlijke sushi- en visgerechten zoals je van een sushibar verwacht. Voor een volwaardige maaltijd betaal je tussen de €20 – €30. Als je op zoek bent naar een restaurant in Deventer waar je lekker sushi kan bestellen, dan is Trinibra Sushibar de perfecte keuze!

Alle informatie over Trinibra Sushibar en het menu is hier terug te vinden.

 

4. Roasted – Internationaal

Een hamburger valt bij vrijwel iedereen in de smaak. Als je op bent naar een restaurant in Deventer die de lekkerste hamburgers verkoopt, dan ben je bij restaurant Roasted aan het juiste adres. Bij Roasted is het ook mogelijk om jouw maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Maar nadat je een dagje weg bent geweest in de stad, wil je uiteraard lekker in een restaurant in Deventer zitten. Het menu van Roasted bestaat vrijwel alleen uit hambugers of gerechten met kip zoals kipvleugeltjes. Een hamburger bij Roasted kost gemiddeld €15, maar na deze burger krijg je ook echt niets meer weg!

Ben je benieuwd naar Roasted? Check dan de website.

 

5. Jackies – Internationaal

Jackies is een erg luxe restaurant in Deventer. De uitstraling binnen ziet er enorm chique uit, en dat is ook wel aan de prijs terug te zien. De gemiddelde prijs van een maaltijd bij Jackies is €38, maar dan heb je ook een onvergetelijke avond. De bediening is erg professioneel en het eten is verrukkelijk. Het menu is behoorlijk uitgebreid voor een restaurant in deze prijsklasse, dus er is gegarandeerd een gerecht wat jou aan zal spreken! Jackies is gevestigd op de Grote Poot. Wat een prachtige locatie is voor een restaurant in Deventer.

Voor meer informatie over Jackies, klik dan hier