Een voetbalcompetitie gaat hand in hand met een voetbalpoule. Ieder seizoen zijn er gigantisch veel mensen die hun eigen voetbalpoule maken, echter zijn deze voetbalpoules vaak zo opgesteld dat je het hele seizoen vast zit aan één team. Als jouw team het niet goed doet, dan is het ook niet heel interessant om hier echt aandacht aan te besteden. Echter kun je bij lastmanstanding jouw eigen voetbalpoule aanmaken, maar dan met een twist!

Voetbalpoule maken, maar dan als battle royale!

Om een voetbalpoule op te stellen moet je uiteraard mensen hebben om mee te spelen, nodig dus al jouw vrienden, familie en kennissen uit. Bij lastmanstanding is het mogelijk om een voetbalpoule te maken als battle royale. Het bijzondere aan deze voetbalpoule is dat je niet aan een bepaald team vast zit. Stel AZ speelt tegen Ajax, dan kun je ervoor kiezen om erop te gokken dat Ajax wint. Als Ajax daadwerkelijk deze wedstrijd wint, dan ga je door naar de volgende ronde. Maar als Ajax verliest, dan lig je uit de voetbalpoule. Maar als Ajax wint, dan kun je tijdens de volgende speelronde ervoor kiezen dan Ajax verliest tegen bijvoorbeeld PSV. Op deze manier zit je dus niet aan een team vast!

Wordt jij de winnaar van deze poule?

Als je interesse hebt om een voetbalpoule op te stellen, check dan deze pagina om een voetbalpoule te maken. Zodra je de poule hebt opgesteld kun je een uitnodiging naar al jouw vrienden, familie en kennissen sturen via WhatsApp of de e-mail. Let wel op: als een team verliest in een van de speelronden, kun je niet meer voor dit team kiezen, dus wees verstandig in jouw keuzes. Zodra er nog maar één persoon over is in de voetbalpoule, dan is deze persoon de winnaar en dus ook de lastmanstanding!