Een verbouwing moet je nooit te lichtzinnig opvatten. Er komt stiekem namelijk een hoop bij kijken. Verbouwen zonder aannemer is in de meeste gevallen geen doen. Een aannemer moet namelijk verschillende zaken en personen coördineren. Kies voor een aannemer uit Apeldoorn die verstand van zaken heeft en je echt vooruit gaat helpen. Kies voor Draisma. De Apeldoornse aannemer is verantwoordelijk voor de juiste materialen, juiste vakmannen en is het aanspreekpunt van zowel de architect als jou als klant. Samen wordt er gewerkt aan een verbouwing die aan alle veiligheidseisen voldoet en wordt de (eventueel) benodigde vergunning in de wacht gesleept. De aannemer zorgt dat er een constructieberekening wordt gemaakt voor alle dragende onderdelen van de constructie, plus een bouwtekening. Wist je dat bovenstaande specialist een aannemer is die jou drie unieke voordelen te bieden heeft?

Voordeel van veelzijdigheid
In Apeldoorn of omgeving een aannemer nodig? Kies er dan één die over zeven verschillende units beschikt. Vallen de werkzaamheden onder renovatie en verbouw, onder restauratie, onder nieuwbouw en revitalisatie, zorgen en wonen, service en onderhoud? Of maak je gebruik van houtbouw of de eigen timmerfabriek? Het grote voordeel is dat iedere unit over zijn eigen unieke specialiteit en de allerbeste vakmensen beschikt met veel ervaring in het vak.

Voordeel van diverse units
Ben je op zoek naar een aannemer voor renovatie of verbouwing? Dit kan voor zowel woningen als winkels, bedrijfsruimtes en kantoren. Met restauratie wordt een klassieke ambacht bedoeld – het terug in stand brengen van monumentale panden zoals deze ooit ontworpen zijn. Restauratie heeft alles met behoud voor de toekomst te maken. Onder nieuwbouw en revitalisatie vallen projecten in de woning- en utiliteitsbouw waarbij energiezuinigheid en duurzaamheid een centrale rol spelen. De unit Zorg & Wonen houdt zich bezig met verbouwingen in woon- en zorginstellingen, met speciale aandacht voor het gebouw en vaak kwetsbare ouderen. Onderhoud en reparaties nodig? Of het nu voor een bedrijf, een corporatie, voor particulieren, beheersmaatschappijen of VvE’s zijn, de unit Service & Onderhoud staat voor je klaar. Duurzaam bouwen met hout gaat via de unit Houtbouw.

Voordeel van duurzaamheid
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij de Apeldoornse aannemer centraal.  Dat betekent dat het bouwproces waar mogelijk wordt verduurzaamt. Er wordt gewerkt aan nieuwe, duurzame bouwmethodes. Er wordt zoveel mogelijk materiaal hergebruikt, gekozen voor duurzaam materiaal, efficiënte samenwerking en klantgericht bouwen. Centraal staat het verantwoord afvoeren van bouwafval, het letten op het energiegebruik en deelname aan de CO2-prestatieladder niveau 3. Bovendien bezit de aannemer het FSC-keurmerk en ISO 14001 certificaat.