Jaarlijks drinken Nederlanders zo’n 150 liter koffie. Ja, je kunt dus wel stellen dat we echte koffieleuten zijn. Deze koffie drinken we niet alleen thuis, maar natuurlijk ook regelmatig op ons werk of onderweg. Hoe mooi zou het dan zijn als je jouw personeel en klanten een kopje koffie kunt aanbieden dat bedrukt is met jouw unieke logo of design? Wij geven je vijf redenen om dat te doen. Pas wel op, want na het lezen van deze tekst wil ook jij de koffiebekers voor jouw bedrijf laten bedrukken!

1: Voor ieder wat wils

Je kunt je kartonnen bekers laten bedrukken in allerlei verschillende varianten. Kies uit enkelwandig of dubbelwandig. En welk formaat wil je? Ga je voor 100 cc (espresso), 180 cc (koffie), 200 cc (cappuccino), of 300 cc (latte)? Het is allemaal mogelijk. Een bestelling plaatsen is al mogelijk vanaf 50 stuks. Zo kun je het eerst nog eens laagdrempelig uitproberen.

2: Zelf ontwerpen

Met een eenvoudige online tool kun je zelf het ontwerp voor de bekers samenstellen. Dat gaat snel en is ook nog eens heel leuk om te doen. Je plaatst eenvoudig een logo of afbeelding op de beker, compleet met naam of tekst in de huisstijl van jouw bedrijf. Wat dacht je van een persoonlijke kerstboodschap of om een personeelslid eens in het zonnetje te zetten?

3: Goede kwaliteit

De koffiebekers worden bedrukt in full color. Dit zorgt voor een prachtig resultaat met levendige kleuren. Doordat de bekers pas gevouwen worden nadat ze zijn bedrukt, blijft je ontwerp strak en perfect gepositioneerd.

4: De perfecte promotie

Duurzame bekers met jouw eigen logo of ontwerp is natuurlijk het perfecte promotiemateriaal. Je kunt ze aan zakenrelaties aanbieden tijdens een beurs, seminar of ieder ander businessevenement. Wedden dat je bedrijf een blijvende indruk achterlaat?!